Köp- och leveransvillkor

Allmänt

Vi levererar endast inom Sverige och till personer över 18 år.
Vi reserverar oss för tryckfel och slutförsäljning.
Vi kan inte garantera att färgerna på produkterna i webbshopen är korrekt återgivna.
Försök till bedrägeri polisanmäls alltid.

Priser

Alla priser är i svenska kronor inklusive 25% moms.

Leveransinformation

Leveranstid är normalt 3-5 arbetsdagar. Längre leveranstid kan förekomma om lagret är slut, vi meddelar om så är fallet.
Vissa varor skickas direkt från grossist.
Leveranser sker med PostNord, DHL, Schenker eller Bring till närmaste utlämningsställe eller för vissa varor hemleverans.
Leveranser sker endast inom Sverige.

Betalningssätt

Betalning med Klarna

Vi erbjuder betalning med Klarna, ett enkelt och tryggt sätt att betala. Välj att slutföra köpet direkt med kortbetalning (VISA, MasterCard m.fl.), direktbetalning via bank eller betala i efterhand på faktura eller delbetalning. För mer information om Klarna, vänligen besök www.klarna.se.
Villkor för Klarnas shoppingtjänst

Klarna Faktura
Få först. Betala sen.

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att vi skickat dina varor. Vi överlåter vårt krav på betalning för ditt köp till Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna kommer att skicka en betalningsinstruktion till dig där du ska betala direkt till Klarna.

Om du tidigare valt att ansluta dig till tjänsten Månadsfaktura kommer fakturan istället att inkluderas i din månadsfaktura i enlighet med de villkor som gäller för Månadsfaktura. Du ansluter dig till Månadsfaktura genom att välja Månadsfaktura som betalningsalternativ i kassan

Månadsfaktura är en pågående tjänst som tillhandahålls av Klarna och som samlar de aktivt valda köp du gör under en månad på en och samma faktura. Månadsfakturan samlar alla köp du gör med Klarna Månadsfaktura.

När du väljer att betala med faktura gör Klarna en kreditprövning. Om en kreditupplysning tas kommer du bli underrättad om detta samt få en kopia på kreditupplysningen skickad per post eller e-mail.

Vid sen betalning skickas en påminnelse ut till dig där du åläggs att betala en påminnelseavgift. Har du handlat för under 60 kr tillkommer 29,00 kr, och har du handlat för 60 kr eller mer tillkommer 60,00 kr i påminnelseavgift. Sker ingen betalning därefter kan fordran komma att överlämnas för inkassohantering där ytterligare inkassokostnader kan tillkomma. 

Delbetalning

Väljer du delbetalning i kassan kan du fördela kostnaden för ditt köp upp till 24 månader. Du ser direkt vad din månadskostnad blir för de olika valenoch du vet från början vilken din månadskostnad blir – och när du har betalat klart.

Om Klarna godkänner din ansökan om delbetalning kommer beloppet att läggas till ditt befintliga Klarna Konto. Om Klarna godkänner din ansökan och du inte redan har ett Klarna Konto kommer vi att skicka en bekräftelse till dig. När du har fått din bekräftelse har du ett Klarna Konto.

Klarna förbehåller sig rätten att neka din ansökan om delbetalning.

Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia på kreditupplysningen per post.

Läs mer om
Fakturavillkor
Månadsfaktura
Kontovillkor, delbetalning
Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation


Information om ångerrätt

Enligt distans- och hemförsäljningslagen har du som konsument (gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. 
För att du ska kunna nyttja din ångerrätt måste du returnera varan i oskadat skick, i oskadad originalförpackning.
Ångerrätten gäller inte vid specialbeställningar där produkten tillverkas på beställning.
Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden: för paket upp till 5 kg 69 kr, för paket upp till 10 kg 99 kr, för paket över 10 kg 499 kr.
Vid fel på varan eller fel i leveransen står vi för returkostnaden.
Innan du returnerar varan måste du kontakta oss, därefter mejlar vi dig en retursedel.

Outlösta försändelser

Outlösta försändelser och paket som returneras detbiteras med returkostnad enl. ovan + 300 kr för att täcka våra omkostnader. 

Varukorg
Rulla till toppen